Aferni Hotel Afbeelding Aferni Hotel
Aferni Hotel ***
Bestemming: Atlantische kust - Agadir

Aferni Hotel

***

plane hotel transfer

Hotel Aferni ligt op 10 minuten lopen van het strand van Agadir. Het beschikt over een buitenzwembad omgeven door een tuin en een snackbar. Het hotel is ingericht met typisch Marokkaanse elementen en biedt een 24-uursreceptie, een terras en gratis WiFi.
Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en een balkon met uitzicht op het omliggende gebied. Elk heeft een flatscreen-tv en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen.
U kunt iedere ochtend een continentaal ontbijt bestellen. Voor het diner kunt u terecht bij het traditionele Marokkaanse restaurant, of de internationale eetgelegenheid. U kunt heerlijk ontspannen in de leeszaal of de Marokkaanse lounge.
Hotel Aferni ligt op 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Agadir-Al Massira. Het is 35 minuten lopen naar de jachthaven van Agadir, en La Casbah Museum (Musee de Talborjt) ligt op 10 minuten rijden van het hotel.





Hotels

Plaats

Marokko, Agadir, Agadir

Ligging

Rustig gelegen in het centrum van Agadir. Naar het zandstrand is het ca. 800 m.

Faciliteiten

Hotel met tuin, zonneterras, zwembad, snackbar. Receptie, à la carte restaurant, huurkluisjes (tegen betaling). Marokkaanse categorie: 3 sterren, 46 kamers, lift.

Verzorging

Halfpension: ontbijtbuffet, lunch of diner met menu? Logies/ontbijt: ontbijtbuffet

U verblijft

Tweepersoonskamer (ca. 16 m²), telefoon, tv, huurkluisje. Bad of douche, wc, föhn. Balkon of terras. Max 3 volw. Ook te boeken voor alleengebruik.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Aferni Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail